Service är en investering

Driver man en industriverksamhet så har man ett stort ansvar för den anläggning man bedriver sin verksamhet i. Här i Sverige har vi höga krav på både säkerhet och produktion vilket har gett resultatet att svensk industri har högt internationellt anseende. Det handlar inte bara om att ha moderna, högkvalitativa industrikomponenter utan ännu mer om att investera i underhållet av dem. Service av varje enskild komponent är a och o för en framgångsrik och ekonomisk industriverksamhet.

Auma

På Aumas sida kan man läsa om just detta, samt handla högkvalitativa komponenter såsom avstängningsventiler och andra ventiler och ställdon.

Nyckeln till framgång ligger i orden kvalitet och underhåll. Om man ser till att satsa på kvalitet när man handlar nya komponenter samt är noggrann med servicen av dem, så har man inget att oroa sig för. Särskilt inte om man väljer en återförsäljare och servicepartner som Auma.

Svensk industri är stark

Det går väldigt bra för svensk industri enligt de allra nyaste mätningarna, det tyder på högkonjunktur vilket vi såklart ska glädjas åt.

6 Apr 2017