Redovisning - ett gissel?

Tillhör du gruppen människor som upplever att redovisning och revision håller på att ta kol på din entreprenörslust? Då är du inte ensam. De flesta av oss drivna företagare har våra talanger i annat än siffror och ändlösa dokument som ska sorteras och organiseras, vi är kreatörer vars kreativitet hämmas av för mycket pappersarbete. Småföretagare har sällan råd att anlita en egen revisor, men man vinner i de allra flesta fall på att outsourca mycket av redovisningen till en tredje part för det man förlorar i pengar vinner man i dyrbar tid, samt - inte att förglömma - energi.

Proffsigt = tryggt

Den senaste tiden har jag använt mig av de tjänster som finns på tonnerviksmalmo.se. Det jag gillar med Tönnerviks Horwath är att man kan skräddarsy ett eget lapptäcke av tjänster man är intresserad av, och man betalar bara för det man utnyttjar. De har ett väldigt trevligt bemötande och mycket snabb och proffsig personal. Det är en stor tyngd som lättat från mina axlar, faktiskt.

Nu har jag mer tid åt att fundera på hur jag ska få mitt företag att växa och jag är innerligt tacksam för att en klok och erfaren entreprenörsvän övertygade mig om att outsourca redovisningen som höll på att driva mig till vansinne. En stor, mörk klump av oro har släppt från magen och livet har fått bättre kvalitet i största allmänhet. Det är ju vi småföretagares stora gissel, för hur roligt det än är att driva ett eget företag och skapa något man brinner för så är det inget man gör utan stress och oro. Vi måste aktivt verka för att minska stressen och outsourcad redovisning har hjälpt mig massor!

21 Sep 2018