Lyckas med konferensen

Många företag väljer att åka iväg och ha konferens och det är ju bra, men det går så klart även ha den "hemma". Oavsett vilket ni väljer för er konferens, så finns det en del bra saker att ta del av, för att få en lyckad konferens. Fördelen med att åka iväg är att man får mer tid över till att vara kreativ samt umgås med sina kollegor på ett bra sätt. En lyckad konferens kan lyfta en hel arbetsgrupp om man väljer rätt miljö och gör en noggrann planering. Med en god planering så missar ni inte något samt att om ni är ute i god tid så är det större chans att få den konferensanläggning ni önskar ha. Just att boka rätt anläggning och lokaler är även det viktigt. 

Smarta tips för att lyckas med konferensen

1. Tänk underhållning och upplevlser och inspireras av underhållningsbranschen.

2. Skapa en röd tråd och följ den! 

3. Skapa engagemang under själva konferenspasset, inte bara i de aktiviteter ni gör tillsammans efteråt.

4. Tid för relationsskapande är bra att lägga till.

Fördelar med att åka på konferens

Gemenskap är en av fördelarna, att man tillsammans kommer bort från kontoret och kan göra saker tillsammans. Det leder även till bättre teamwork.

Utveckling är något en konferens kan leda till och det finns även ofta möjligheter till utbildningar och kurser att gemensamt gå på!

En konferens kan även ge stresslindring. Eftersom att man åker till en plats som ofta har en lugn och avkopplande miljö.

Ser man till att välja rätt anläggning och rätt miljö så ger det upphov till större kreativitet. Många gånger är det bra att ha nära till havet eller naturen, då dessa både stärker kreativiteten och frihetskänslan.

 

 

 

 

10 Sep 2018