Köpa fastigheter

När man ska köpa en fastighet så finns det en lång checklista att kryssa av. Det är så lätt att falla i dolda gropar och de kan man få betala väldigt surt för senare. Man ska givetvis alltid var anoga med besiktningen och kräva allting man har rätt till, men det är också viktigt att man väljer sin mäklarfirma med omsorg. Jag har varit i kontakt med några olika mäklarfirmor i SVerige vars attityd och tjänster stuckit ut ur mängden, en av dem är BoDirekt som är en mäklare i Malmö.

Välj mäklare med omsorg

Varje stad har givetvis sitt utbud av mäklarfirmor som sticker ut, men eftersom jag rört mig mycket i södra Sverige så känner jag bäst till de mäklarfirmor som finns där. BoDirekt tillhör toppklassen, se deras objekt här.

Har man jobbat med underhåll i fastigheter så har man ett annat öga för potentiella fel och brister och ofta lnskar man att man kunde låna ut detta öga till folk i sin omgivning när de ska ge sig på att köpa nytt hus eller lägenhet. Det är så många man hör talas om som inte uppdagar problem med fukt och avlopp i tid och sedan står de där med dyra räkningar i handen. Det är tråkigt att det ska behöa vara såhär, men så är det.

Att välja en mäklare med gott rykte och god service är a och o för att genomföra framgångsrika köp på fastighetsmarknaden. Lycka till!

30 Sep 2016