Hur många företag finns det i Sverige?

Varje år görs det en slags inventering av hur många företag som är aktiva i Sverige. För att räknas finns det några krav och de är att ett eller flera av följande villkor uppfylls:

  • har inregistrerad firma
  • har ett organisationsnummer
  • är momsregistrerade
  • har F-skatte-bevis
  • är arbetsgivarregistrerade

Kikar vi då på slutet av 2017, som också är den senaste kontrollräkningen, så fanns det drygt 1 000 000 olika företag i Sverige. Det är rätt många det, och alla behöver de någonstans att vara.

Hur hittar man bra lokaler?

Det är inte alltid så enkelt. Det gäller ju först och främst att man har koll på vilka behov man har som företagare. Är man en mekaniker så kanske ett företagshotell inte är det mest ultimata eller hur? Som tur är så finns det företag som är specialiserade på att hitta, och erbjuda, lokaler för andra företag. Ett av dessa företag är Relier, som du hittar på https://www.relier.se/sv/, och där kan du på ett enkelt sätt leta upp en lokal som passar dig och din firma. Det är lika enkelt som 1, 2, 3 och du går helt sonika in på sajten och väljer vilket område i Sverige du är intresserad av. Du får då fram samtliga lediga lokaler i det området. Sen kan du förfina din sökning och bara välja kontor, eller bara butikslokaler om det är vad du säker. Skulle det vara så att du inte direkt hittar en lokal som stämmer överens med dina önskemål kan du alltid kontakta Relier så hjälper de dig mer personligt. Bättre än så här kan det knappt bli.

3 Jun 2018