Har du friat?

Är det så att du har friat till din partner, eller är det så att du ska göra det om ett par dagar, på alla hjärtans dag den 14 februari. Om det är så att du redan friat, då kan det vara bra att fundera på var ni ska gifta er. Kanske satsa på ett bröllop Skåne? Såne är riktigt vackert och en perfekt plats att knyta era band. 

Om det är så att du ska fria, inte gjort det än. Se till att planera det väl och gör det på ett bra sätt. Eller alla sätt är bra utom de dåliga, eller vad säger man! 

Hur friar man?

Traditionellt friar mannen, men så behöver det inte vara. Paret kan själva välja tillfälle och miljö och det finns många kvinnor som friar idag.

Ett sätt är att välja ut en vacker plats som har en speciell mening för er och där gå ner på knä och fria. 

Är dykning och snorkling er grej? Fria under vatten!

Anordna en skattjakt som börjar med en handskriven lapp hemma och som sedan leder din kära till er favoritplats, där du såklart friar.

Det handlar inte så mycket om hur man gör det, egentligen. Det är bra om det finns en tanke bakom så sett. Många idag väntar inte på att det ska frias, utan de kommer gemensamt fram som par att det är nog dags att slå till och gifta sig. 

Så det går att göra exakt så som ni vill!

12 Feb 2019