För uppmärkning och dekor

Företag jobbar i regel på flera olika sätt för att sprida sina budskap. Dels vill man sprida budskapet om vad ens företag står för och erbjuder i allmänhet och dels mindre budskap om tillfälliga erbjudanden. De olika metoderna man använder sig av beror på vilken målgrupp man vill nå, samt var. En frisörsalong i Sollentuna tjänar inte mycket på att marknadsföra sin verksamhet lokalt i Ystad, till exempel. Däremot kan samma frisörsalong tjäna massor på att investera i lokal sökmotoroptimering. 

Dekaler

En metod för att synas med små och stora budskap är att låta trycka upp dekaler som kan användas både som uppmärkning och dekor. Man kan fästa dekaler på allt från fordon till skyltfönster, väggar och lyktstolpar. Hur man använder dekaler är upp till var och en men ju mer personligt man utformar dem, desto bättre kommer man lyckas med att nå den målgrupp man söker.

Dekaler kan man enkelt beställa hos etablerade tryckerier. Dekalvaruhuset är ett sådant som specialiserat sig på just dekaler och erbjuder alla möjliga typer av dekaler för alla olika behov. Dekalvaruhusets dekaler är väldigt tåliga mot väder och vind.

Flygblad

Innan dekalerna blev populära så använde man sig mer av flygblad. Flygbladen används än, men dekalerna har många fördelar gentemot de lösa pappren. Dels sitter dekalerna kvar på sin avsedda plats länge, medan flygblad har en förmåga att mest skräpa ner i sin omgivning. Dels blir ens meddelande mer slagkraftigt när det är kort och koncist.

7 Feb 2019