För er som behöver transportsystem

transportsystem

Inom en hel del företag och industrier idag är det ett måste att ha transportystem eller ett conveyorsystem. Transportörsystem kallas även för just conveyorsystem och materialhantering. Man kan säga att det är ett amlingsnamn för olika lösningar på transporter och förflyttningar av material i en produktionsprocess. Inom detta ingår det en hel del olika saker. Bland annat transportband, rullbanor, bandtransportörer och palltransportörsystem. Ni som har behov av detta, ni kan vända er till Vecto AB. Detta företag kan allt om detta. Deras transportörsystem kan vara monterade hängande i tak eller monterade på upphängningstolpar/galgar stående på golv.

Smarta produkter för olika företag

Vecto AB har även en massa andra bra saker ni kan ha nytta av. Bland annat så har de rullbanor, kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare och mycket mer. Detta företag har specialiserat sig på att erbjuda totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. Dessutoma kan de leverera transportutrustningar både som enskilda moduler och som nyckelfärdiga anläggningar.

Ha ergonomiska arbetsredskap

Att använda sig av conveyorsystem är ett ergonomiskt sätt att jobba på. Så att ni slipper förflytta saker för hand. Inom företag och industrier idag är det viktigt att man tänker på det ergonomiska. Även inom andra arbetsmoment ni måste utföra. Det är som tur är många produkter som anpassats för detta. Ta in en expert på ergonomi om ni vill förbättra er arbetsmiljö. Se även till att köpa in de arbetsredskap ni behöver för att kunna jobba ergonomiskt. 

 

 

2 May 2019