Bra assistansföretag

För den som har behov av personliga assistenter, den kan gå via ett assistansbolag. Ett vi gärna rekommenderar är Ekens Assistans, läs mer om dem på deras sida. Även om du inte är beviljad ännu att få personlig assistans, så kan du kontakta dem. Det eftersom att de kan hjälpa dig med den processen, att göra ansökan. 

Vem har rätt till personlig assistans?

Är du upp till 65 år gammal samt har stora och/eller varaktiga funktionsnedsättningar och behöver personligt stöd så kan du ansöka om personlig assistans. Är du i behov av hjälp med dina grundläggande behov och det mer än 20 timmar per vecka, så är det till Försäkringskassan du ska vända dig til med din ansökan. Annars är det till kommunen där du bor.

Varför Ekens assistans?

Ekens assistans är ett assistantföretag du kan välja att anlita. Det så att de kan hjälpa dig med att få rätt sorts personliga assistenter. Du kan vara med att rekrytera de personer som du vill ska jobba med dig och för dig. Det är viktigt med personkemi när man har behov av assistenter, att det är personer man kan trivas med så väl som att de har rätt kunskaper och kompentenser. 

Att ha rätt sorts assistansföretag är viktigt, då det är en del av ditt liv att ha personliga assistenter i ditt hem och din vardag. Med Ekens assistans får du assistans på dina villkor och efter dina önskemål. 

18 Sep 2020