Starta eget inom restaurangbranschen

Det är inte ovanligt att vi i Sverige går ut på restaurang och äter med jämna mellanrum. Det kan vara en vana att göra det till lunch och det kan också vara ett sätt att fira en högtid eller en bemärkelsedag. Vi sätter oss ned och tittar på menyn och beställer sedan och antingen så är vi nöjda och kommer tillbaka eller så är vi missnöjda och byter plats att äta på till nästa gång. Är du en person som funderar på att starta en egen restaurang så är det några saker du ska tänka på. 

Var aldrig rädd för att be om hjälp

Du kanske har en jättebra idé om hur du vill att ditt matställe ska se ut. Du vet vad du vill servera och du vet också hur du vill att det ska se ut inne på restaurangen. Det du kanske inte vet är hur man bestämmer vad en måltid ska kosta, hur man beräknar påslag för att det ska täcka både kostnaderna för inköp, hyra, abonnemang, löner och övrigt. Som tur är så finns det hjälp att få. Om du vänder dig till Attenda restaurangkonsult så kommer du att få all den hjälp du behöver för att kunna starta eget och undvika alla de fallgropar som finns. De kan finnas med dig redan från starten och vara delaktiga i planeringsstadiet. När du sedan behöver mer handfast hjälp, när det gäller kontakter och dylikt så är de ovärderliga. Så är du sugen på att påbörja ditt nya företag, kontakta dem idag. 

23 mar 2018